Select your language

29.7.2012

\r\n

Pitkästä aikaa ajelulla. Tänään EI autoon tullut vaurioita, mutta kuskiin senkin edestä. Uusi narustartti repii nahat käsistä kun kaasarin asetukset eivät ole kohdallaan. Eikä ollu muuten vaihteiston asetuksetkaan. 3-speedissä arviosta 2. vaihdetta otettu ½ kierrosta jo löysemmäksi, 3. ei ole vielä koskettu, mutta ei riittänyt vaihtamiseen. Alla kuitenkin video tapahtumasta.

\r\n

{webplayer video=http://www.vinssi.net/media/com_webplayer/punkka1.mp4}

\r\n

 

\r\n

30.7.2012

\r\n

Taas 2. pykälää ½ kierrosta aiemmalle. Ei vaan lähtenyt käyntiin. Sytkä varmaa tyhjä eilisen repimisen jäljiltä, lataukseen.
Koiralenkin jälkeen uusi yritys, ja hienosti käynnistyi, mutta laatikko on edelleen tuuliajoilla. Täytyy komentaa huoltomies purkamaan yön aikana, niin pääsee taas aamulla koeajolle.

\r\n

31.7.2012

\r\n

Yön aikana taas säädetty kytkintä, jälleen ½ kierrosta vastapäivään. Koeajolle lähti laite käyntiin hienosti, mutta edelleen ei tapahdu vaihtamista. Kone siis lämpenee kun täysillä huudattaa. Rikastettu hieman yläruuvia ja ajettu talliin. Seuraavaksi, ette varmaa arvanneet, ½ kierrosta 2. pykälää löysemmälle.

\r\n

Noniin, aloitetaampa puhtaalta pöydältä. Eli koiran ulkoituksen jälkeen purin sitten pääakselin vielä kerran. Koska excel ilmoittaa että vaihtamiset pitäisi tapahtua kierrosten ollessa 2556.82 ja 3201.22 rpm, niin akseli kinni bilteman poakoneeseen jossa lukee 0-2700rpm. Pyöritellään niin kauan että vaihtaa. No vaihtaminen tapahtui jossain n 4r pohjasta ulospäin. ja samalla 2-3 vaihtoa kanssa ulospäin. Koeajo osoitti että lähellä ollaan. Tosin moottoripukin ruuvin katoa minen hukkasi telemetriasta kierrosluvut ja tietenkin myös ajot siltä kertaa. Huomiselle 1-2 sekä 2-3 kiristetty 1/8r ja laitettu ruuveja lukitteella kiinni. Huomenna, jos sää sallii, kokeillaan. 8)

\r\n

1.8.2012

\r\n