Select your language

Tässäpä ohje Reaverse-lenkkareihin. Reaverse Ohje Varoituksen sana: Tämä ohje ei ole täydellinen. Siitä puuttuu jotain ratkisevia ohjeita joita pitää ehkä etsiä jostain muista lähteistä. Itse olen joutunut etsimään ohjeet silmukoiden luomiseen, oikeaan sekä nurjaan silmukkaan. Joustin meni ohi, tai sitä ei ehkä mainittu, vaikka vaadittiin. Eli tääkin on vaan "another day at the office". 

Ostin tennareita varten neljä kelaa 150g mustaa (099) ja kaksi kelaa 150g valkoista (011) Seven brothers lankaa, sekä 3mm kalistimet. Syksyllä aion kirjoitta joulupukille josko toisi myös 3.5mm kalikat ja kolmos kokoisen väkäsen. Nämä siis investoidaan jos pääsen sinne asti ohjeessa.

Loput ohjeet voitte tekin etsiä Youtubesta, niin kun kaikki muutkin.

Itse aloitin sukkien luomisen Novitan sivuilta. Siellä kerrottiin miten luodaan silmukoita puiloille. Siitä minäkin aloitin. Tässä vielä suorat linkit ohjeisiin joilla pääsee ensimmäiset kymmenen riviä:

Nämä ohjeet on kyllä muuten hyviä, mutta en muista niistä mitään mutta kun opettajan nimen. Ja sitäkään en osaa kirjoittaa... Luin ohjetta sen verran että mut olikin jo huijattu tekemään joustinta. Seuraavksi pitänee opetella joku ylivetokavennus. No huominen on huomenna ja ei mennä niihin enen kuin pystyy ilman kielen solmuun menemistä tekemään 2o,[1n,1o]x6.